Eet smakelijk

In ons pannekoekenhuis serveren wij traditioneel in de pan gebakken zoete en hartige eierpannenkoeken, maar bovendien ook enkele die het proeven zeker waard zijn! Hierbij maken wij gebruik van een geheel eigen recept. Tevens serveren wij heerlijke Oud Hollandse Poffertjes.

 

Ook aan degenen die niet van pannenkoeken houden hebben wij gedacht. Wij hebben een kleine kaart met diverse gerechten, waaronder een overheerlijke kipsaté uit eigen keuken. U kunt bij ons ook een heerlijke glutenvrije pannenkoek of een pannenkoek op waterbasis bestellen.

 

Wij rekenen uitsluitend per tafel af, uiteraard kunt u onderling de bon zelf splitsen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en incl. btw.

 

Afhalen:

Geen zin om te koken of gewoon te weinig tijd om gezellig bij ons in het pannenkoekenhuis te komen eten? Dan is onze afhaalservice een goed idee.  Al onze pannenkoeken, poffertjes en andere hap zijn na telefonische bestelling af te halen. Uiteraard is alles goed verpakt in speciale pannenkoekdozen, zodat de pannenkoeken lekker warm en smakelijk blijven, zelfs als u wat verder weg woont!

U kunt de bestelling uitsluitend telefonisch aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat alles op de afgesproken tijd klaarstaat. Indien het heel erg druk is, dan geven wij u een belletje wanneer de pannenkoeken in de pan gaan. Tel. 0183 661299

Onze verse ambachtelijke specialiteiten

Cadeaubon

De kadobon van Pannenkoekenhuis Het Lingebosch; leuk om te geven of te krijgen! Bij ons kunt u voor ieder gewenst bedrag een cadeaubon laten maken door één van onze medewerkers.

Pannenkoek van de maand

Iedere maand stellen onze pannenkoekenbakkers u een bijzondere pannenkoek voor. Onze pannenkoek van de maand laat u genieten van bijzondere (streek-) ingrediënten. Laat u zich verrassen? Vraag dan ons team naar de maandpannenkoek!
Deze maand raden wij onze nieuwe Chickie Saté aan.
Pannenkoek met meegebakken gefrituurde uitjes, gegrilde kip met pikante satésaus, ananas, rucola, en kroepoek.

Samen creëren wij de fijnste herinneringen