Eet smakelijk

In ons pannekoekenhuis serveren wij traditioneel in de pan gebakken zoete en hartige eierpannenkoeken, maar bovendien ook enkele die het proeven zeker waard zijn! Hierbij maken wij gebruik van een geheel eigen recept. Tevens serveren wij heerlijke Oud Hollandse Poffertjes.

 

Ook aan degenen die niet van pannenkoeken houden hebben wij gedacht. Wij hebben een kleine kaart met diverse gerechten, waaronder een overheerlijke kipsaté uit eigen keuken. U kunt bij ons ook een heerlijke glutenvrije pannenkoek of een pannenkoek op waterbasis bestellen.

 

Wij rekenen uitsluitend per tafel af, uiteraard kunt u onderling de bon zelf splitsen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en incl. btw.

 

Afhalen:

Geen zin om te koken of gewoon te weinig tijd om gezellig bij ons in het pannenkoekenhuis te komen eten? Dan is onze afhaalservice een goed idee.  Al onze pannenkoeken, poffertjes en andere hap zijn na telefonische bestelling af te halen. Uiteraard is alles goed verpakt in speciale pannenkoekdozen, zodat de pannenkoeken lekker warm en smakelijk blijven, zelfs als u wat verder weg woont!

U kunt de bestelling uitsluitend telefonisch aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat alles op de afgesproken tijd klaarstaat. Indien het heel erg druk is, dan geven wij u een belletje wanneer de pannenkoeken in de pan gaan. Tel. 0183 661299

Onze verse ambachtelijke specialiteiten

Cadeaubon

De kadobon van Pannenkoekenhuis Het Lingebosch; leuk om te geven of te krijgen! Bij ons kunt u voor ieder gewenst bedrag een cadeaubon laten maken door één van onze medewerkers.

Aanrader van de maand

Met trots presenteren wij onze eigen koffie blend “Koeckebackers Leut”.

Koeckebackers Leut is een heerlijke en zorgvuldig samengestelde milde koffie. Ze heeft een mooie ronde body met tonen van noten, karamel en chocola.

Samen creëren wij de fijnste herinneringen