Hoera, op 1 juni gaan we weer open!

WE HEBBEN U GEMIST!

Verheugd kunnen wij u melden, dat wij vanaf 1 juni weer gasten mogen ontvangen! Op 2e Pinksterdag staat ons team vanaf 12.00u (met gepaste afstand) voor u klaar. Dit jaar doen we er een 3de Pinksterdag achteraan op 2 juni, dan zijn wij vanaf 16:00 uur geopend. Daarna zijn wij weer open op volgens onze vertrouwde openingstijden vanaf woensdag tot en met zondag.

Aangepaste werkwijze en regels

Om drukte te vermijden en de veiligheid te kunnen waarborgen, werken wij vanwege de COVID-19 maatregelen met enkele regels.

Wij werken binnen uitsluitend op reservering. Bij reservering horen wij graag van u of u uit 1 of meerdere huishoudens komt. Met meer dan 2 personen uit verschillende huishoudens is het verplicht om de 1,5 meter regel te handhaven.

Bij mooi weer staat ons heerlijke terras voor u klaar,  hier kunt u plaats nemen zonder reservering (vol is vol). Vooraf reserveren voor het terras is mogelijk. Wij werken met een maximale tijd van 1 uur en 30 minuten per tafel/reservering.

Om contact tussen onze gasten en medewerkers te beperken, is het vanaf 1 juni alleen mogelijk om op ons terras te bestellen door middel van de SCAN – BESTEL methode. Op onze tafels staan bordjes met QR-Codes. Scan deze QR-Code met de camera van uw smartphone. Vervolgens ziet u het menu op uw smartphone en kunt u de gewenste drankjes/pannenkoeken bestellen.  De bestelling wordt daarna, zo snel als mogelijk is, aan tafel gebracht.

Aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.

Op het terras mogen uitsluitend zitplaatsen zijn, per tafel maximaal 4 personen uit hetzelfde huishouden anders hanteren wij een max. van 2 gasten per tafel. Tafels mogen niet verplaats worden i.v.m. de vereiste 1.5 m afstand.

Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten heeft. Pannenkoekhuis Het Lingebosch kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.

Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

Ontsmet bij aankomst uw handen.

Was na een eventueel het toiletbezoek grondig uw handen.

Betaal contactloos (Pin/ Tikkie).

Wanneer u zich niet aan de 1,5 m-regels van Pannekoekhuis Het Lingebosch en/of de geldende van de overheid houdt, dan kan de toegang tot het Pannenkoekhuis worden ontzegd. Schade die Pannekoekhuis Het Lingebosch leidt door uw handelen in strijd met die regels, kan op u worden verhaald.

Ondanks deze aangepaste werkzijze en regels, mag u natuurlijk rekenen op onze vertrouwde kwaliteit en gezelligheid. Ons team staat te trappelen van ongeduld om u te mogen verwelkomen! Onze afhaalservice blijft natuurlijk ook tot de mogelijkheden horen!