Omgeving

Pannenkoekhuis Het Lingebosch ligt in een landelijke omgeving op korte afstand van rivier de Linge en nabij recreatiegebied Het Lingebos waar u lekker in het bos kunt wandelen, zwemmen in het natuurwater, camperen, paardrijden enz.

Staatsbosbeheer is druk bezig het bos op te knappen. Er is een heel leuk doolhof geplaatst en een enorm speeleiland met een reuze groot speeltoestel! Geweldig voor heel wat uurtjes "gezond" speelplezier.

Honden

Daar wij bij pannenkoekhuis Het Lingebosch echte dierliefhebbers zijn, zijn honden uiteraard van harte welkom. Liefst aangelijnd maar indien u hond goed onder apel staat kan u hem gerust los meenemen. Ook groepen, hondenscholen etc. kunnen bij ons terecht.

Onze hondenbar is de hele zomer geopend en voorzien van heerlijk vers Lingewaelsch drinkwater. De hondenbar staat bij de ingang van het pannenkoekhuis.

Het is niet toegestaan dat uw hond in ons pannenkoekhuis en op ons terrein zijn/haar behoefte doet. Als dit per ongeluk toch gebeurt, dient u dit zelf op te ruimen.